OUD OP NIEUW

2019

Op Oudejaarsavond zet het team van Feestzaal den Bakker

u op weg naar een knallend 2020!

 

Sluit uw fantastisch jaar af in stijl tijdens een spetterend Oudejaarsavond feest!

 

We starten om 19.00u stipt met aperitieven en zetten u zo op weg naar een knallend 2020.

Kom met collega’s, vrienden en/of familie gezellig en uitgebreid tafelen en gooi daarna je dansbenen los tot in de vroege uurtjes. Alles inbegrepen van A tot Z.

Dat is het recept van deze feestavond.
 

De avond begint om 19u met een lekker aperitiefje, welkomstbordje en tafelgarnituren. Daarna wacht er een fijn menu met voorgerecht, soep, keuze aan het warm buffet uit verschillende gerechten en als afsluiter een heerlijk dessert om duimen en vingers bij af te likken. Zoete bekken weten waarom.
 

Tijdens het eten geven we er af en toe al eens een lap op om de sfeer te zetten met DJ Dixx, maar na het eten kan het feest pas echt beginnen. Om middernacht tellen we af met bubbels en gelukswensen.

Dancing queens en kings: rep jullie naar de dansvloer! Van al dat dansen krijg je natuurlijk (opnieuw) honger. Daarom voorzien we ook nog een late-night snack.

Chique Frites Pulled Pork! Chique wat? Wait and see. 

Zo kan je er nog zeker tegenaan tot we afsluiten om 05:00u.
Let's get that party started!

Snel reserveren is de boodschap! Let op, momenteel zijn er al heel wat opties geplaatst door gasten van Oudejaarsavond 2018 die dit knalfeestje opnieuw willen meemaken.

Reserveer uw gehele tafel op 1 persoon aub via info@denbakker.be of 03 314 15 12. Vermeldt uw naam, adres en telefoonnummer en u ontvangt één factuur voor de hele tafel ter overschrijving. Reservering is pas definitief na ontvangst van het volledige bedrag.

Allergie? Laat het ons weten en we passen de gerechten graag aan.

Groeten,

 

#teamfdb

Oudjaar 2019 Feestzaal den Bakker Rijkev
Oudjaar 2019 Feestzaal den Bakker Rijkev
 
 

Let's get that party started